TRABZON / ARSİN - Cumhuriyet Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda her sabah tüm öğrencilerimize ateş ölçümleri yapılmaktadır.

Eyl

2021 - 2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DERS GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ HABERLER VE DUYURULUR BÖLÜMÜNE EKLENMİŞTİR.

Eyl

Hafta sonu DYK kurslarımız başlamıştır. Tüm 8.Sınıf öğrencilerini DYK kurslarına katılmaya davet ediyoruz.

Eyl

2021 - 2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI SOSYAL MESAFE KURALLARINA DİKKAT EDİLEREK YAPILDI.

Nis

ÖĞRETMENLER ODAMIZ SANAT ESERLERİYLE DONATILARAK BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜM KAZANDI. BU ÇALIŞMADA PORTRELER ÜZERİNE YAĞLI BOYA İLE DESENLER İŞLENİP FARKLI AÇI YÖNTEMİ KULLANILARAK EN UYGUN KÖŞEYE ASILDI. ÖNCESİNDE ÇOK SADE GÖRÜNEN ÖĞRETMENLER ODAMIZIN ÇALIŞMA SONRASI BU KADAR GÜZEL OLACAĞINI KİMSE TAHMİN ETMEMİŞTİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZİN "ŞEHİRLERİMİZİ TANIYALIM" ETKİNLİĞİNDE BU KEZ TRABZON'UMUZ İŞLENDİ. BU ETKİNLİK İLE SOSYAL BİLGİLER ALANINDA ŞEHİRLERİMİZİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ BİRDEN FAZLA ÖĞRENCİ TARAFINDAN ARAŞTIRILIR, SONRA ELDE EDİLEN BİLGİLER BİR PANODA TOPLANIR. BU SAYEDE HEM ÖĞRENCİLER ÖĞRETİM SÜRECİNE DAHİL OLURKEN HEM DE ÖĞRENCİLERE FARKLI BİLGİLERİN BİR ARADA TOPLANIŞI SAYESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARI KAZANDIRILMAKTADIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZ ETKİLİ ÖĞRETİM YÖNTEMLERİNDEN BİRİSİNİ DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE KULLANDI. ÖĞRETİMDE YÖNTEM VE TEKNİKLERİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA VURGULAMAK İSTEDİK. ETKİLİ ÖĞRETİM ETKİNLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı  Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili olarak resmi yazı gönderdi.

Bakanlık göndermiş olduğu yazı ile birlikte Destekleme ve Yetiştirme Kursları  e-Kılavuzu yayımladı.

Kas

8.sınıf öğrencilerimizin kariyer planlamasında ilk durağı Yomra Fen Lisesi oldu. Okulumuz öğrencilerini Lise hedefleri doğrultusunda bilgilendiren Yomra Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Feriddin POLAT ve Rehber Öğretmeni Ömer CAKISI'ya Arsin Cumhuriyet Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz.

May

Birliksen sendikasının düzenlediği yarışmada öğrencimiz Zehra il 1.si Olmuştur. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Aynur Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz robotlarını geliştirerek TED Koleji´nde gerçekleşecek olan yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından idrak edildi.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Yusuf Akbaş, öğrencilerimizi Safranbolu maçlarında yalnız bırakmadı. Çocuklarımızı gayretlerinden, çabalarından ve emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.