TRABZON / ARSİN - Cumhuriyet Ortaokulu

Haz

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ; ATIK KAĞITLARIMIZIN GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASI AMACIYLA KİTAP, DEFTER VB. TÜM KAĞIT UNSURLARINI OKULUMUZA TESLİM EDELİM LÜTFEN.

Mrt

TRT EBA Kanalları uzaktan eğitim yayınları akışını indirmek için tıklayınız: Ortaokul

Mrt

Erasmus+ KA201 projesi kapsamında Avrupa Birliği hibe desteği ile yürütülen ve koordinatörlüğünü Genel Müdürlüğümüzün yaptığı SOSACT "STEM ve Kodlama Eğitimi Standardizasyonu Projesi"' nin çıktılarından olan STEM Eğitici Eğitiminde Farklı Yaklaşımlar Kitabı'nın Türkçe ve İngilizce versiyonu tamamlanmış olup e-kitap olarak yayına sunulmuştur.

Nis

TOPLUM OLARAK MASKE KULLANIMI ARTIK HAYATIMIZIN BİR PARÇASI OLDU. LAKİN MASKELER KALABALIK ORTAMLARDA BİLE DÜZGÜN ŞEKİLDE KULLANILMIYOR. ÇENE ALTI MASKE KULLANIMI BİZİ KORUMAZ. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM.

Nis

SON ZAMANLARDA ÜLKEMİZDE GÖRÜLEN VAKA ARTIŞI NEDENİYLE TESTİ POZİTİF ÇIKAN TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE PERSONEL HAKKINDA OKUL YÖNETİMİNE BİLGİ VERİLMESİ ÇOK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

Nis

SON YAPILAN İNCELEMELER SONUCUNDA VAKA ARTIŞINA EN ÇOK NEDEN OLAN DAVRANIŞIN EV ZİYARETLERİ OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR. EV ORTAMININ GÜVENLİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEREK TEDBİRLER ELDEN BIRAKILMAKTADIR. LÜTFEN BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERELİM.

Mrt

İLERİ YAŞTAKİ İNSANLARIMIZA; EMPATİK BİR YAKLAŞIM TARZIYLA KIRMADAN DESTEK OLMAYA ÇALIŞMALIYIZ.

Mrt

Çocuklarımızı okula gönderirken soğuk hava şartlarını göz önünde bulundurarak hava şartlarına uygun giydirelim.

Mrt

Yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla 30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz.

Mrt

Salgın tedbirleri kapsamında okulumuzda maske, mesafe, temizlik, hijyen kuralları ve diğer tüm önlemlere uymaya devam etmekteyiz. Sizin de evde ve çevrenizde aynı hassasiyeti göstererek örnek olmanızı istemekteyiz.

Mrt

2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Spor Faaliyetleri kapsamında Okul Sporları Minikler A - B / Küçükler / Yıldızlar / Gençler Online Satranç Turnuvası yapılacağı bildirilmiş

Mrt

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü  gören 7 - 11 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik; "Opera ya da Bale Denince Aklına Ne Geliyor" konulu Resim Yarışması düzenlenecektir.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Öğrencilerimize atık yönetimi, bilinçli tüketim alışkanlıkları ve doğal varlıkların korunması konularında farkındalık oluşturulmak amacıyla sıfır atık eğitim içeriklerini derslerimizde etkin olarak işlemeliyiz.